30.04-02.05.2018. - Prvomajski 2-dnevni RAFTING Limom


Hotel Priboj28. april - 02. maj 2018.  - Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i obilazak manastira Kumanica i Mileševa, vožnja prodićem po Zlatarskom jezeru - Kokon Brod. Cena od 69 evra.
U ponudi je smeštaj u hotelu Lim u Priboju sa 2 polupansiona.

PROGRAM PUTOVANJA:

1 dan - 30. april - ponedeljak Priboj i Pribojska banja
- Polazak iz Beograda u 17:00.
- Vožnja autobusom preko Zlatibora ka Priboju.
- U večernjim satima dolazak u hotel Lim u Priboju. Smeštaj u izabrane sobe.
- Kasna večera i noćenje u hotelu.

2 dan - dan - 01. Maj - utorak
- Nakon doručka, spremanje i polazak na rafting. Dolazak do manastira Kunaminca, gde je polazna tačka našeg raftinga na Limu.
- Neposredno pre raftinga obilazak manastira Kumanica, koji se nalazi u dolinini Lima između Prijepolja i Bijelog Polja, blizu granice sa Crnom Gorom.
- Nakon posete manastiru, sledi start raftinga Limom ka Petrovcu. Duž rafting rute Kumanica - Petrovac, dugoj 30 km, proći će se kroz 16 bukova od kojih su najpoznatiji: "Kumanički", "Picin buk", "Jendek" i buk "Strugovi" na kome je održan evropski kup i državno prvenstvo u raftingu, a pored adrenalina, posetioci će imati prilike da uživaju u razgledanju fascinantnih krajolika koje nudi  dolina Lima. Po dolasku u Petrovc na Limu, hrabri i odvažni će  imati prilike da skaču sa višemetarskih skakaonica, mestu gde se inače i održava takmičenje u skokovima u vodu.

- Nakon raftinga sledi presvlačenje a zatim prevoz autobusom ptrko Prijapolja do manastira Mileševa, zadužbine kralja Vladislava i Sv. Save iz 1218. godine, poznatog po svetski značajnoj fresci "Beli andjeo".
- Povratak u Priboj u hotel Lim , večera, noćnje.

Reka LIM
Lim je međunarodna reka koja u dužini od 220 km protiče kroz Crnu Goru, Albaniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu i uliva se u Drinu. Izvire na Crnoj planini u Crnoj Gori, svega nekoliko kilometara od izvora Tare, protiče kroz Plavsko jezero i uliva se u Drinu između Goražda i Višegrada. Na njoj su podignute dve hidroelektrane Potpeć (54 MW) i Bistrica (104 MW) između kojih se nalazi veštačko akumulaciono jezero zvano Potpećko. Sama reka formira kompozitnu dolinu u kojoj se naizmenično smenjuju klisure i kotline, a oblast oko nje se naziva Polimlje.

 3. dan - 02. Maj - utorak
- Ustajanje i doručak u hotelu.
- Nakon doručka, pakovanje stvari i priprema za put.
- Dolazak do Kokinog Broda kreće gde je predviđena 3-satna vožnja brodićima po Zlatarskom jezeru koje se nalazi na 880 metara nadmorske visine. Nastalo je 60-tih godna izgradnjom hidroelektrane koja je pregradila reku Uvac kod Kokinog Brod.
- Nastavak puta ka Beogradu
- Dolazak u Beograd u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA po osobi iznosi:

 - Hotel Lim, Priboj
- Za smeštaj u 4-krevetnim sobama - 69 evra.
- Za smeštaj u 3-krevetnim sobama - 79 evra.
- Za smeštaj u 2-krevetnim sobama - 89 evra.
- Za smeštaj u 1-krevetnim sobama - 99 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz turističkim autobusom na realciji Beograd - Priboj - Beograd.
- Sve neophodne trasfere tokom trajanja programa.
- Dva polupansiona u hotelu Lim u centru Priboja.
- Jednodnevni rafting Limom.
- Usluge profesionalnih licenciranih skipera uz obezbeđenu kompletnu rafting opremu za svakog pojedinca.
- Vožnju brodićem po Zlatarskom jezeru - Kokin brod.
- Kompletnu organizaciju i vođenje celokupnog putovanja.

U cenu nije uračunata boravišna taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela Lim i po osobi i danu iznosi 100 din.

POGLEDAJTE JOŠ:
- Hotel Lim Priboj Hotel Priboj
- Specijalni rezervat prirode Uvac
- Etno selo Jokino Vrelo
- Eko selo Vraneša
- Pribojska Banja
- Detaljnije o Priboju


Ukoliko imate grupu i želite korigovati navedeni program (promena samog programa putovanja, termina i dužine trajanja aranžmana) u skladu sa vašim posebnim potrebama i zahtevima, slobodno nas kontaktirajte. Mi se možemo prilagotiti vašoj grupi i napraviti program po vašoj meri.


NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde. Organizator putovanja je SkiBus Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.