09-11. avgust 2019 - VoLim ekspedicija


09-11. avgust 2019.  - VoLim - Ekspedicija  
Nova manifestacija u Zapadnoj Srbiji: VoLim-Ekspedicija
 - Regata na Zlatarskom jezeru- petak 09 avgust.
 - Easy kanjoning - subota 10 avgust, ručak u prirodi.
 - Igre bez granica na Potpećkom jezeru - subota 10 avgust.
 - Rafting Limom – nedelja 11 avgust, ručak u prirodi.
 - Obilazak Andrićgrada – nedelja 11 avgust.
 - Aco Pejović - Lapsus bend, Akustik & Saxo: 3 opcione žurkeu u klubu „Vertigo“ u Priboju
 - VoLim žurka u Ribarskom selu 10 avgusta.
 - Autobuski prevoz iz Beograda.

First minute cene za kompletan program (Zlatarska regata, Rafting, Igre bez granica i Easy kanjoning) sa tri noćenja sa doručkom u hotelu LIM u Priboju i dva ručka u prirodi od: 85 eur.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - 08. avgust – četvrtak

- Polazak autobusom iz Beograda u kasnim popodnevnim satima.
- Dolazak u hotel Lim, u Priboju i smeštaj u izabrane sobe.
- Slobodno vreme za obilazak Priboja
- Opciona zurka u klubu „Vertigo“ u Priboju – Akustik & Saxo
- Noćenje.        

Priboj noću

Manastir Sveti Nikola - Pribojska banja

Priboj i Pribojska banja

2. dan - 09. avgust – petak
- Doručak u hotelu
- Polazak autobusom iz Priboja u jutarnjim satima.
- Dolazak na Zlatarsko jezero odakle se polazi na izuzetno atraktivnu i nezaboravnu regatu koja će startovati na pontonu vizitorskog centra na Kokinom Brodu, a biće specifična po tome što će gotovo svi čamci biti povezani između sebe i predstavljati jedno ogromno plovilo. Plovidba najživopisnijim jezerom na Uvačkom platou u regatnoj formi omogućiće maksimalno uživanje u nestvarnoj prirodi (četinarske šume koje se stapaju sa jezerom), nestvarnim mestima za kupanje (ispod zaseoka Drulovići), kao i boravak u staništu izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa (orlova koji krase grb Srbije još iz doba Nemanjića). Nakon regate planirano je slobodno vreme za kasniji ručak ili osveženje u nekom od restorana na jezeru. Transfer do smeštaja u večernjim časovima.
- Slobodno vreme za opcioni obilazak Pribojske Banje.
- Opciona zurka u klubu „Vertigo“ u Priboju – Lapsus Bend.
- Noćenje.     

Zlatarsko jezero - Regata Zlatarsko jezero - Regata

3. dan - 10. avgust - subota
- Doručak u hotelu
- Spremanje i polazak na laganu kanjoning šetnju
- Poseta manastiru Sveti Nikola (Pribojska banja) iz 12og veka koji je bio sedište dabrobosanske mitropolije koju je osnovao Sveti Sava.
- Organizovani prevoz do Kratova odakle počinje lagana kanjoning šetnja
- Nakon posluženja toplih napitaka u domu u Kratovu polazimo na pešačku turu karakterističnu po tome što se ovoga puta ide „odozgo na dole“ sa blagim padom terena, duž kanjona Kratovske reke u kojoj već postoje utabane staze i putevi. Za one koji budu poželeli malo adrenalina na pauzama ćemo organizovati penjanje do pećina koje su nedaleko od same staze a svojom brojnošću fasciniraju sve posetioce u ovm izuzetno atraktivnom kanjonu.
- Nakon izlaska iz kanjona pruža se predivan pogled na Kratovski zaliv Potpećkog jezera na čijem obodu se nalazi Ribarsko selo koje je sledeća tačka našeg programa.
- U Ribarskom selu nakon kraće pauze program se nastavlja sa ručkom u prirodi, kupanjem u jezeru i organizovanjem igara bez granica na vodi i kopnu.
- U Ribarskom selu nakon kraće pauze program se nastavlja sa ručkom u prirodi, kupanjem u jezeru i organizovanjem igara bez granica na vodi i kopnu.
- Nakon toga u Ribarskom selu startovaće velika VoLim DJ žurka.
- Nakon ponoći opciono zurka u klubu „Vertigo“ u Priboju – Aco Pejović.
- Noćenje.

 Kanjoning
Limska avantura
Priboj noću

 4. dan - 11. avgust – nedelja
- Doručak u hotelu
- Spremanje za rafting, napuštanje soba
- Nakon bezbedonosne obuke učesnici će dobito obaveznu opremu prsluk, kacigu i veslo
- Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Rafting Limom organizujemo na mirnijem delu Lima koji nema extremne bukove ali ima uzbudljive brzake tako da će posetioci moći da uživaju u predivnim pejzažima. Obzirom da se Potpećko jezero nalazi neposredno iznad ove rafting rute imamo mogućnost da dobijemo vodostaj kakav želimo i topliju vodu sa površine jezera, tako da rafting na ovom delu Lima postaje prava privilegija (kupanje u Limu bez naopren opreme).
- Nakon raftinga na plaži u Sjeverinu za raftere organizujemo ručak u prirodi.
- Polazak ka Višegradu.
- Slobodno vreme za obilazak Andrićgrada i poznatog Andrićevog mosta “Na Drini ćuprija”.
- Dolazak za Beograd u kasnim večernjim satima.


Reka LIM
Lim je međunarodna reka koja u dužini od 220 km protiče kroz Crnu Goru, Albaniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu i uliva se u Drinu. Izvire na Crnoj planini u Crnoj Gori, svega nekoliko kilometara od izvora Tare, protiče kroz Plavsko jezero i uliva se u Drinu između Goražda i Višegrada. Na njoj su podignute dve hidroelektrane Potpeć (54 MW) i Bistrica (104 MW) između kojih se nalazi veštačko akumulaciono jezero zvano Potpećko. Sama reka formira kompozitnu dolinu u kojoj se naizmenično smenjuju klisure i kotline, a oblast oko nje se naziva Polimlje.


CENA ARANŽMANA
po osobi iznosi:

 - Hotel Lim, Priboj
- Za smeštaj u 3 ili 4-krevetnim sobama - 85 evra.
- Za smeštaj u 2-krevetnim sobama - 89 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata:
-    Autobuski prevoz sa svim transferima.
-    Tri noćenja sa doručkom u hotelu lim u Priboju.
-    Jednodnevni rafting Limom.
-    Usluge profesionalnih licenciranih skipera uz obezbeđenu rafting opremu za svakog pojedinca.
-    Učešće na regati Zlatarskim Jezerom.
-    Jednodnevni kanjoning Kratovskom Rijekom.
-    Prevoz visokoturističkim autobusima.
-    Igre bez granica na Potpećkom jezeru.
-    Dva ručka u prirodi
-    Kompletnu organizaciju i vođenje celokupnog putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- U cenu nije uračunata boravišna taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela Lim i po osobi i danu iznosi 50 din.


POGLEDAJTE JOŠ:    - Hotel Lim Priboj        - Pribojska Banja        - Detaljnije o Priboju

Foto: Discover Serbia


Ukoliko imate grupu i želite korigovati navedeni program (promena samog programa putovanja, termina i dužine trajanja aranžmana) u skladu sa vašim posebnim potrebama i zahtevima, slobodno nas kontaktirajte. Mi se možemo prilagotiti vašoj grupi i napraviti program po vašoj meri.


NAPOMENE:
•     Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Kako postati člana udruženja SkiBus možete videti na http://www.skibus.rs/clanstvo/kako-postati-clan/.
•    Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja.
•    Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
•    Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
•    Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
•    Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA varijanta :

 

1. dan - 08. avgust – cetvrtak 

 Polazak iz Beograda u kasnim popodnevnim satima. 
- Dolazak u hotel Lim, u Priboju i smeštaj u izabrane sobe.
- Slobodno vreme za obilazak Priboju
- Noćenje.          

 

2. dan - 09. avgust – petak


- Polazak iz Priboja u jutarnjim  satima. 

-Dolazak na Zlatarsko jezero odakle se polazi na izuzetno atraktivnu i nezaboravnu regatu koja će startovati na pontonu vizitorskog centra na Kokinom Brodu, a biće specifična po tome što će gotovo svi čamci biti povezani izmedju sebe i predstavljati jedno ogromno plovilo. Plovidba najživopisnijim jezerom na Uvačkom platou u regatnoj formi omogućiće maksimalno uživanje u nestvarnoj prirodi (četinarske šume koje se stapaju sa jezerom), nestvarnim mestima za kupanje ( ispod zaseoka Drulovići), kao i boravak u staništu izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa (orlova koji krase grb Srbije još iz doba Nemanjića). Nakon regate planirano je slobodno vreme za kasniji ručak ili osveženje u nekom od restorana na jezeru. Transfer do smeštaja u večernjim časovima

-Slobodno vreme za obilazak Pribojske Banje.

- Žurka u klubu „Vertigo“ u Priboju
-  Noćenje.