28. april - 02. maj 2018.  - Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i obilazak manastira Kumanica i Mileševa, vožnja prodićem po Zlatarskom jezeru - Kokon Brod. Cena od 69 evra.

Detaljnije...


28. april - 02. maj 2018.  - Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i obilazak Sopotnice i manastira Mileševa, višečasovnu pešačku turu do jedanog od najlepših vidikovaca u našoj državi, vidikovaca Molitva, sa koga se pruža nezaboravan pogledu na meandre Uvca. Poslednjeg dana, pre polaska je predviđena vožnja prodićem po jezeru Kokon Brod. Cena od xx evra.

Detaljnije...


Hotel Priboj28. april - 02. maj 2018.  - Prvomajski TOTAL rafting program na rekama Lim i Tara. Program uključuje rafting Tarom na najatraktivnijoj ruti Brštanovica - Bastasi, dugoj oko 22 km kao i rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac, dugoj 30 km. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa. Tokom povratka planiran je i obilazak Andrićgrada (Kamengrada).
U ponudi je varijanta smeštaja u hotelu Comsar Rudo 4* u gradiću Rudo u BiH (sa 3 noćenja sa doručkom). Cena od 129 evra.

Detaljnije...


SEZONA 2018. - Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i pešačku turu u Specijalnim rezervatu prirode Uvac, jednim od najlepših rezervata prirode u Srbiji, koje je stanište izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa. Finalni cilj višečasovne pešačke ture jedan od najlepših vidikovaca u našoj državi, vidikovac Molitva, sa koga se pruža nezaboravan pogledu na meandre Uvca. Cena aranžmana na bazi sopstvenog prevoza, dva polupansiona u hotelu Lim u Priboju, rafting Limom - za samo 45 evra!!

Detaljnije...