Livigno, 26.januar - 02.februar 2019.


Livigno – prelep planinski gradić na 1800 mnv sa brojnim sadržajima, popularno i svetski poznato italijansko skijalište, bescarinska zona “duty free shop”, raj za kupoholičare… slažete se, dovoljno razloga da se ove zimske sezone odlučite baš za ovu skijašku destinaciju u Italiji. Smešten u kotlini, na samoj granici sa Švajcarskom, raspolaže sa ukupno 115 km staza, 28 % čine plave staze, 55 % crvene i 17 % crne staze. Ukupni kapacitet skijališta je 55.000 skijaša/sat.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - petak 25. januar 2019.: Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju.
2. dan - subota 26. januar: Dolazak u Livigno u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
3. – 8. dan - nedelja 27.januar - petak 01.februar: Šestodnevno skijanje u ski oblasti Livigno.
9. dan - subota 02.februar: Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava do 09:00h ujutru. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (Palmanova). Nastavak puta ka Srbiji.
10. dan - nedelja03.februar: Dolazak u Srbiju, u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj usluge.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi na bazi 7. noćenja:
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni skipas - 519 evra.
- Smeštaj u 3-krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni skipas - 539 evra.
-
Smeštaj u 2-krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni skipas - 565 evra.

Popusti za decu:
    - Deca rodena 2003.god -2011.god imaju svoj ležaj, sedište u busu i deciji ski pass i ostvaruju popust od 70 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana.
    - Deca do 7,99 god (rodena posle 2011. god) – imaju svoj ležaj, sedište u busu i baby ski pass i ostvaruju popust od od 180 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana iz tabele. Važi samo uz kupljeni ski pass jednog odraslog clana porodice.

Skipas:
Za one koji ne koriste skipas cena se umanjuje 190 € od navedene cene paket aranžmana.

Prevoz:
U cenu aranžmana je uključen autobuski prevoz Beograd - Livigno - Beograd. Za sopstveni prevoz, cena se umanjuje 50 od navedene cene paket aranžmana.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

REZERVACIJA PODRAZUMEVA UPLATU 40% VREDNOSTI ARANŽMANA. PREOSTALI DEO 20 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA ODNOSNO DO PETKA 04. JANUARA 209.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Prevoz na relacijii Beograd - Livigno - Beograd.
- Smeštaj u izabranom studiju u Livignu na bazi 7 noćenja.
- Šestodnevni Livigno skipas (115 km staza).
- Korišcenje posteljine u apartmanu.

Aranžman ne obuhvata:

Boravišna taksa: Lokalne takse _ € po osobi po noci (deca do _ god ne plaćaju) – plaćanje u agenciji - cene USKORO;

Posteljina i peškiri: Posteljina je obezbeđena i u ceni aranžmana. Peškire možete rentirati ili poneti svoje sa sobom.

Završno čišćenja: Obavezna doplata za završno cišcenje apartmana, (placanje u agenciji): studio za 2 osobe – 45€ po jedinici; studioe za 4 osobe – 60€ po jedinici. Smatra se da će klijenti srediti kuhinjski deo i oprati posuđe prilikom razduživanja apartmana. U slucaju da nije sreden kuhinjski deo, doplata za cišcenje iznosi 25€ – na licu mesta;

Depozit: Obavezan depozit za najam apartmana 200€ po studiju/apartmanu – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom, tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za odredenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraca prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
             Obavezan depozit za ski karticu: 5 € – vraca se poslednjeg dana skijanja ukoliko vratite ski karticu;

Putno siguranje - Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom - može se kupiti u Udruženju.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 45 PUTNIKA.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Rezidencija SAN MARCO - Livigno

Rezidencija "San Marco" nalazi se pored ski staze i do samog “San Roco” ski lifta, u mirnom delu mesta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna. Brojne prodavnice, restorani, i stanica lokalnog ski busa se nalaze u neposrednoj blizini ovog objekta. Rezidencija ima prizemlje i dva sprata. Raspolaže sa 3 studija i 7 apartmana. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica, privatni parking.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Livigno

Livinjo je jedna od najvećih i najviših skijaških regija u Italiji. Nastao je od tri sela koja su se vremenom spojila u jedinstvenu celinu, duž četiri kilometra dugačkog puta. Ovo izrazito skijaško mesto nalazi se u neposrednoj blizini švajcarske granice i St. Moritza, okruženo je sa obe strane padinama na kojima se prostire 115 km skijaških staza.

Detaljnije...