Tri doline - Les Menuires 13-20. januar 2018.


Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600km staza. Smeštaj je u poznatom Les Menuiresu. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati.
Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas. First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 12.januar - petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
- 13.januar - subota. Dolazak u Les Menuires u popodnevnim satima i smeštanje u apartmane.
- 14-19. januar. Šestodnevno skijanje u Tri Doline.
- 20.januar - subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 21.januar - nedelja. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paket aranžmana po osobi u Les Menuires-u:
Smeštaj je u izabranim apartmanima, a cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.

Za smeštaj u rezidenciji Boedette:
- Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - 385 evra.
- Smeštaj u 5-krevetnim apartmanima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - 395 evra.
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - 390 evra.
          Doplata za prazan ležaj:
           - Ako u 1/4 krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 105 evra.
           - Ako u 1/4 krevetnom studiju borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 35 evra.
           - Ako u 1/5 krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi 30 evra.
           - Ako u 1/6 krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi 55 evra.
           - Ako u 1/6 krevetnom apartmanu boravi 5 osoba doplata po osobi iznosi 20 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Za ovaj aranžman obezbeđen je polazak iz Vršca.

U cenu aranžmana je uključeno:
-  Prevoz na relacijii Beograd - Les Menuires - Beograd,
-  Sedmodnevni smeštaj u izabranim apartmanima u mestu Les Menuires,
-  Šestodnevni ski pas za skijalište Les Menuires & Saint Martin  (150 km ski staza).

Ski pas Tri doline: Doplata za proširenje osnovnog 6-dnevnog skipasa, na 6-dnevni skipas koji uključuje celu ski oblast Tri doline sa 600 km ski staza iznosi 65 evra.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa koja po osobi iznosi približno 1 evro dnevno, a koja se direktno plaća na recepciji. Deca mlađa od 13 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Najam posteljine je od 11-14 evra, a seta peškira  7,5 evra. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 400 evra po apartmanu, a plaća se blokiranjem sredstava na platnoj kartici u navedenom iznosu.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi 50-100 evra u zavisnosti od veličine i kvaliteta apartmana..

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

POGLEDAJTE JOŠ:
- O 3 Doline, mape, ski info
- O dolini BellVille, mestima Saint Martin, Les Menuires, Val Thorens
- O dolini Meribel
- O dolini Courchevel


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apartmani Boedette

Boedette rezidencija se nalazi između kvartova Bruieres i Reberti 1850. Rezidencija se sastoji od dve zgrade sa po osam spratova sa liftovima. Idealan položaj u odnosu na skijalište. Iz zgrade se se na skijama stiže do polaznih stanica žičara, a u povratku se skijama dolazi do ulaza u zgradu.

Na raspolaganju je ostava za skije kao i parking. U neposrednoj blizinu su prodavnice za snabdevanje, ski servis, ....

Detaljnije...