Tri doline - Les Menuires 11-18. januar 2020.


Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600 km staza. Smeštaj je u poznatom ski centru Les Menuires na 1800 do 2000 m/nv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati.
Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas. First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 10.januar - petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (između 13-16h).
- 11.januar - subota. Dolazak u Les Menuires u popodnevnim satima i smeštanje u apartmane.
- 12-17. januar. Šestodnevno skijanje u Tri Doline.
- 18.januar - subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 19.januar - nedelja. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paket aranžmana po osobi u Les Menuires-u:
Smeštaj je u izabranim apartmanima, a cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.

Za smeštaj u rezidenciji Boedette:
- Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - USKORO evra.
- Smeštaj u 5-krevetnim apartmanima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - USKORO evra.
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima + prevoz + 6-dnevni skipas (Les Menuires) - USKORO evra.
          Doplata za prazan ležaj:
           - Ako u 1/4 krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi  evra.
           - Ako u 1/4 krevetnom studiju borave 3 osobe doplata po osobi iznosi  evra.
           - Ako u 1/5 krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi  evra.
           - Ako u 1/6 krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi  evra.
           - Ako u 1/6 krevetnom apartmanu boravi 5 osoba doplata po osobi iznosi  evra.

 

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.
 

U cenu aranžmana je uključeno:
-  Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV) na relacijii Beograd - Les Menuires - Beograd,
-  Sedmodnevni smeštaj u izabranim apartmanima u mestu Les Menuires. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.  
-  Šestodnevni ski pas za skijalište Les Menuires & Saint Martin  (150 km ski staza).

Ski pas Tri doline: Doplata za proširenje osnovnog 6-dnevnog skipasa, na 6-dnevni skipas koji uključuje celu ski oblast Tri doline sa 600 km ski staza iznosi 75 evra.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (približno 1 evro dnevno po osobi).
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Najam posteljine je od 11-14 evra, a seta peškira  7,5 evra. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 400 evra po apartmanu, a plaća se blokiranjem sredstava na platnoj kartici u navedenom iznosu.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi 50-100 evra u zavisnosti od veličine i kvaliteta apartmana.

 

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.  
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.

POGLEDAJTE JOŠ:
- O 3 Doline, mape, ski info
- O dolini BellVille, mestima Saint Martin, Les Menuires, Val Thorens
- O dolini Meribel
- O dolini Courchevel


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apartmani Boedette

Boedette rezidencija se nalazi između kvartova Bruieres i Reberti 1850. Rezidencija se sastoji od dve zgrade sa po osam spratova sa liftovima. Idealan položaj u odnosu na skijalište. Iz zgrade se se na skijama stiže do polaznih stanica žičara, a u povratku se skijama dolazi do ulaza u zgradu.

Na raspolaganju je ostava za skije kao i parking. U neposrednoj blizinu su prodavnice za snabdevanje, ski servis, ....

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tri doline - Les 3 vallees

Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 600 km staza!

Tri doline raj u Alpima, najprestižnije Francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi, deo najvećeg skijaškog kompleksa na svetu. Ako mislite da to nije dovoljno, znajte da nigde više ne možete dobiti.

Detaljnije...