Tignes i Val D'Isere 17-24. mart 2018.


Espace Killy -Tignes i Val d'Iser, skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza, proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do čak 3450m i važi za možda i najbolje skijalište na svetu. I što se tiče atmosfere i dobrog provoda takođe nosi epitet jednog od najboljih.. Bićete u prilici da skijate na izuzetnim i dugačkim stazama, od kojih je svakako najpoznatija veleslalomska staza u Val d'Isereu, na kojoj se vozi Svetski kup. Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!

PROGRAM PUTOVANJA:
- 16. mart - petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
- 17. mart - subota. Dolazak u Tignes u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
- 18 - 23. mart. Šestodnevno skijanje u oblasti Tignes i Val d'Iser.
- 24. mart - subota i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 25. mart - nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju u našelju Lavachet + prevoz + 6-dnevni ski pas - 439 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju u našelju Val Claret + prevozr + 6-dnevni ski pas - 449 evra.
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanimau našelju Lavachet + prevoz + 6-dnevni ski pas - 453 evra. 
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima u našelju Val Claret + prevoz + 6-dnevni ski pas - 445 evra.

Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.

 - Ako 5 osoba boravi u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 35 evra,
 - Ako 4 osobe borave u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 85 evra,
 - Ako 3 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 45 evra,
 - Ako 2 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 135 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata: 
- Prevoz na relacijii Beograd - Tignes - Beograd,
- Smeštaj u izabranim apartmanima na bazi 7 noćenja,
- Šestodnevni skipas za Tignes oblast, koja obuhvata 150 km ski staza (moguće proširenje skipasa i na Val d'Iser uz doplatu - ukupno 300 km staza).

Skipas: Doplata za skipas za ceo Espace Killy, koji uključuje i skijalište Val d'Isere iznosi 35 evra. Ukoliko se dokupi skipas za celu oblast, dobija se besplatno korišćenje zatvrorenog bazenskog kompleksa kao i otvorenog kizališta u Tignesu svih 6 dana trajanja skipasa.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, za to ćete morati da izdvojite dodatno: 9,5 evra posteljina za singl krevet; 14 evra posteljina za francuski krevet; 5 evra set dva peškira. Savetujemo vam da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, zbog procedure oko rentiranja (uzimanja i vraćanja) i unapred nepoznatog kvaliteta istih.

Depozit: Depozit za najam apartmana iznosi 300 evra za studio, odnosno 450 evra za apartmanu, a plaća se gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska u isti. Polaganje dpozita je moguće i blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice, ukoliko je posedujete. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko ne zelite da sami to uradite, možete angažovati službu za čišćenje, ali ćete za to morati izdvojiti dodatni novac.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Tignes apartmani

Naselje Tignes na 2100 m/nv je jezerom podeljeno na dva dela: Le Lac i Val Claret koja su povezani besplatnim ski busom. U centru mesta se nalazi moderni bazen i wellness centar.

Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u oba dela naselja u različitim rezidencijama. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture od 1/2 krevetni do 1/8 krevetni, a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Espace Killy -Tignes i Val d'Iser

L' Espace Killy je kompleks skijališta u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m i obuhvata skijališta Val d'Isere sa 150km staza i Tignes (Tinj), takođe sa 150km ski staza. Ova visina ski centra omogućava skijanje i u letnjem periodu i to na dva glečera: Grande Motte (3656 m) iznad Tignesa i Pissaillas (3488m) iznad Val D'Isera. Od kada je skijaška legenda Jean Claude Killy (osvajač 3 zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1968. godine) preuzeo vođenje jedinstvenog ski sistema L' espace Killy, ono je postalo jedno od najposjećenijih skijališta u Evropi. Bilo da ste početnik, rekreativac ili vrhunski skijaš ovde ćete svakako naći nešto za svoj ukus. Espace Killy s pravom važi za jedno od nalepših skijališta na svetu.

Detaljnije...