Tignes i Val D'Isere 02-09. februar 2019.


Espace Killy -Tignes i Val d'Iser, skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza, proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do čak 3450m i važi za možda i najbolje skijalište na svetu. I što se tiče atmosfere i dobrog provoda takođe nosi epitet jednog od najboljih.. Bićete u prilici da skijate na izuzetnim i dugačkim stazama, od kojih je svakako najpoznatija veleslalomska staza u Val d'Isereu, na kojoj se vozi Svetski kup. Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!

PROGRAM PUTOVANJA:
01. februar - petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
02. februar - subota. Dolazak u Tignes u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
- 03 - 08. februar. Šestodnevno skijanje u oblasti Tignes i Val d'Iser.
- 09. februar - subota. Spremanje za put, sređivanje i odjava apartmana u prepodnevnim satima, nakon toga polazak. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 10. februar - nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:

OPCIJA 1. - Multi residence apartmani
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju (16-20m2 površine) + prevoz + 6-dnevni ski pas - 419 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju (21-25m2) + prevoz + 6-dnevni ski pas - 439 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju (26-30m2) + prevozr + 6-dnevni ski pas - 465 evra.
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanimau + prevoz + 6-dnevni ski pas - 459 evra.

Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.  
 - Ako 5 osoba boravi u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 35 evra,
 - Ako 4 osobe borave u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 85 evra,
 - Ako 4 osobe borave u 5-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 40 evra,
 - Ako 3 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 45 evra,
 - Ako 2 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 135 evra.

OPCIJA 2. - Apartmanska rezidencija BORSAT IV
- Smeštaj u 4-krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni ski pas - 459 evra.
- Smeštaj u 5-krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni ski pas - 439 evra.

Za aparmane u rezidenciji BORSAT IV nema mogućnosti praznog plaćenog kreveta, odnosno apartmani moraju biti popunjeni sa brojem osoba koliko u apartmanu ima kreveta.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata: 
- Prevoz na relacijii Beograd - Tignes - Beograd,
- Smeštaj u izabranim apartmanima na bazi 7 noćenja,
- Šestodnevni skipas za Tignes oblast, koja obuhvata 150 km ski staza (moguće proširenje skipasa i na Val d'Iser uz doplatu - ukupno 300 km staza).

Skipas: Doplata za skipas za ceo Espace Killy, koji uključuje i skijalište Val d'Isere iznosi 28 evra. Ukoliko se dokupi skipas za celu oblast, dobija se besplatno korišćenje zatvrorenog bazenskog kompleksa kao i otvorenog kizališta u Tignesu svih 6 dana trajanja skipasa.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (okvirno od 1 do 2,5 eur po osobi dnevno, u zavisnosti od izabranog apartmana).
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, za to ćete morati da izdvojite dodatno: ___ evra posteljina za singl krevet; ___ evra posteljina za francuski krevet; ___ evra set dva peškira. Savetujemo vam da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, zbog procedure oko rentiranja (uzimanja i vraćanja) i unapred nepoznatog kvaliteta istih.

Depozit: Depozit za najam apartmana iznosi ___ evra i plaća se gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska u isti. Polaganje dpozita je moguće i blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice, ukoliko je posedujete. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko ne zelite da sami to uradite, možete angažovati službu za čišćenje, ali ćete za to morati izdvojiti dodatni novac.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Tignes apartmani

Naselje Tignes na 2100 m/nv je jezerom podeljeno na dva dela: Le Lac i Val Claret koja su povezani besplatnim ski busom. U centru mesta se nalazi moderni bazen i wellness centar.

Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u oba dela naselja u različitim rezidencijama. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture od 1/2 krevetni do 1/8 krevetni, a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

Detaljnije...

Rezidencija BORSAT IV - Tignes

Rezidencija BORSAT IV - Tignes, se nalazi na vrhu naselja Val Claret, udaljena 50 m od najbliže ski staze i žičare sedežnice. Val Claret je naselje u Tignesu poznato kako po idealnoj dostupnosti ski staza i žičara tako i po brojnim noćnih klubovima, barovima, restoranima i kosmopolitskom noćnom životu.
Residence Le Borsat IV, tradicionalne planinske arhitekture, sastoji se od 58 smeštajnih jedinica sa balkonima, od studija za 4 osobe do 2-prostornih apartmana za 6 osoba.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Espace Killy -Tignes i Val d'Iser

L' Espace Killy je kompleks skijališta u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m i obuhvata skijališta Val d'Isere sa 150km staza i Tignes (Tinj), takođe sa 150km ski staza. Ova visina ski centra omogućava skijanje i u letnjem periodu i to na dva glečera: Grande Motte (3656 m) iznad Tignesa i Pissaillas (3488m) iznad Val D'Isera. Od kada je skijaška legenda Jean Claude Killy (osvajač 3 zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1968. godine) preuzeo vođenje jedinstvenog ski sistema L' espace Killy, ono je postalo jedno od najposjećenijih skijališta u Evropi. Bilo da ste početnik, rekreativac ili vrhunski skijaš ovde ćete svakako naći nešto za svoj ukus. Espace Killy s pravom važi za jedno od nalepših skijališta na svetu.

Detaljnije...