Borovec - ski sezona 2020/2021


Borovec - ski sezona 2020/2021. Izaberite hotel / apartman / pansion iz naše bogate ponude, a prema vašim željama i mogućnostima. U sezoni koja počinje od kraja decembra pa ide sve do marta (smene subotom) skijajte u jednom od najboljih bugarskih skijališta - Borovecu.
Samo mesto, pored odličnih skijaških uslova, gostima nudi obilje dodatnog sadržaja po prihvatljivim cenama. Blizina ovog resorta i jeftina vanpansionska potrošnja ove aranžmane čine posebno interesantnim putnicima iz Srbije, naročito porodicama.

New***   COVID SAFE HOTEL

Pogledajte kompletnu SkiBus ponudu hotela i smeštaja za sezonu 2020/2021 u Borovecu.

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan:
Polazak je UVEK DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE uveče u 22:00 h, iz Beograda, sa velikog parkinga Sava centra (savska strana), a iz Niša sa parkinga benzinske pumpe preko puta motela "Nais". Dolazak Borovec. Smeštaj u izabrani hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h. Moguće je kupljenje putnika iz Kragujevca (na Batočini), kao i Ćuprije, Jagodine i Paraćina na autoputu na unapred dogovorenim mestima.
Drugi dan - poslednji dan
: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan:
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u 14h po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

*** U pojedinim smenama moguće je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u hotelu/app po izboru;
• Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
• Usluge predstavnika agencije (inopartnera).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Prevoz turističkim autobusom na relaciji Beograd – Borovec - Beograd;
• 6-dnevni ski pass;
• Boravišnu taksu za navedeni broj noćenja, obavezno plaćanje u agenciji;
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika). Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Borovec - Beograd realizuje se visokopodnim vozilima turističke klase (audio, video, klima). Cena povratne karte iz Beograda iznosi 50 evra po osobi (ista cena važi i za decu).

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke intesa na dan uplate.


Detaljnije o ski centru: Borovec

Borovec je jedan od najpoznatijih i najstarijih skijaških centara u Bugarskoj. Smešten je u gustoj borovoj šumi, na nadmorskoj visini od 1350m, na severnim padinama planine Rila, u podnožju najvišeg vrha na Balkanu-Mousala (2925m). Od Beograda je udaljen 473 km, a od glavnog grada Bugarske - Sofije 73 km.

Zimski centar je osnovan krajem XIX veka kao lovni rezervat bugarskih careva. Danas, Borovec predstavlja savremeni ski centar sa mnogobrojnim hotelima, restoranima, mestima za razonodu, vrhunskim ski stazama ...

Detaljnije...