Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Ski opening - Molltaler i Heiligenblut 13-15. decembar 2019


Ski opening 13-15 decembar 2019. Jedinstvena skijaška avantura u regionu Nacionalnog parka Hohen Taurern kojim dominira najviši vrh Austrije Grossglockner (3.798 m/nv). Skijanje se realizuje u dva najviša skijališta u pokrajini Koruška: Heiligenblutu sa najvišom skijaškom tačkom na 2.902 m/nv i glečerskom skijalištu Molltaler Glachier, koje izlazi na impozantnih 3.122 m/nv.

Smeštaj je u hotelu Margarethenbad**** u mestu Lainacg - Ragensdorf, udaljen podjednako od oba skijališta - oko 27km. Aranžmani je na bazi usluge polupansiona u hotelu sa uključenim ski pasom, prevozom i transferima do skijališta.

PROGRAM PUTOVANJA

12. decembar 2019, četvrtak
- Polazak iz Beograda u 20h.  Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju.

13. decembar, petak
- Dolazak u hotel u ranim jutarnjim satima.
- Odlaganje stvari u odgovarajući prostor. Presvlačenje i priprema za skijanje.
- Odlazak autobusom na skijalište Heiligenblut - Grossglockner, podela skipasa, celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak do hotela, ulazak u sobe.
- Večera u hotelu, slobodno vreme.

14. decembar, subota
- Doručak u hotelu,
- Transfer autobusom na skijalište Heiligenblut - Grossglockner, celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak u hotel.
- Večera u hotelu, slobodno vreme.

15. decembar - nedelja
- Doručak u hotelu,
- Nakon odjave iz soba i ostavljanja stvari u garderobu, polazak na glečersko skijalište Molltaler.
- Celodnevno skijanje na Molltaler glečeru.
- Nakon završetka skijanja povratak do hotela, pakovanje i priprema za polazak.
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Polazak za Beograd oko 19h.

17. decembar - ponedeljak
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ulazak u sobe odmah po dolasku kao i ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.

FIRST MINUTE CENA  paketa po osobi iznosi:
Hotel Margarethenbad u mestu Lainacg - Ragensdorf
 - Smeštaj u 4-krevetnim sobama, 2 polupansiona + prevoz + trodnevni skipas - 239 evra.
 - Smeštaj u 3-krevetnim sobama, 2 polupansiona + prevoz + trodnevni skipas - 249 evra.
 - Smeštaj u 2-krevetnim sobama, 2 polupansiona + prevoz + trodnevni skipas - 259 evra.
Cena aranžmana posle 31.10.2019. uvećava se za 20 evra.

Popust za decu:
Deca imaju popust ako su u pratnji dve ili tri odrasle osobe u sobi i spavaju na pomoćnom ležaju. Pri tome odrasli u sobi plaćaju punu cenu za smeštaj u 1/2 ili1/3 sobi.
 - Deca od 0-5,99 god - Popust 110 evra na cenu za odraslu osobu,
 - Deca od 6-9,99 god - Popust 70 evra na cenu za odraslu osobu,
 - Deca od 10-17,99 god - Popust 25 evra na cenu za odraslu osobu,

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžnan obuhvata:

- Prevoz na relaciji Beograd - Ragensdorf - Beograd,
- Dvodnevni skipas za skijalište Grossglockner - Heiligenblut i jednodnevni skipas za skijalište Molltaler Glachie,
- Dva polupansiona u hotelu Margarethenbad 4*.

Aranžman ne uključuje boravišne takse (2,5 eur dnevno po osobi) i putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom. Postoji mogućnost opcione doplate za večeru u hotelu poslednjeg dana pre polaska za Srbiju.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljubitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Margarethenbad

Hotel Margarethenbad se nalazi u austrijskoj pokrajini Koruška u mestu Rangersdorf. Hotel pruža pun komfor i usluge kao što su: restoran, room service, bar, recepcija, teniski teren, otvoreni parking, velika terasa, bašta. Pored toga, gostima je na raspolaganju saune, parno kupatilo, solarijum, jacuzzi i terapeutske masaže. Komforne sobe sa kupatilom poseduju francuski ležaj kao i sofu - ležaj na razvlačenje za smeštaj 2 do 4 osobe.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Moltaler glečer

Gelečer Moltaler (Mölltaler) je nama nabliže glečersko skijalište koje se nalazi u austrijskoj pokrajinu Koruška u njenom severnom delu, u blizini austrijske pokrajine Salzburg. Skijalište na glečeru se prostire na visinama imeđu 2100 – 3122 m/nv. Staze na Molltaleru su široke, dobro uređenje, a snega ne nedostaje. Na glečeru prevlađuju crvene i  plave staze, čija ukupna dužina iznosi oko 53 km uvezanih sa 9 žičara. Posebno je privlačan 16 km dugački spust koji sa vrha sa mnogo varijanti vozi u podnožje.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Goldeck

Skijalište Goldeck se nalazi u zapadnom delu austrijske regije Koruška iznad mesta Spittal. Skijaško područje se prostire na 63 ha između 556 m i 2.142 m nadmorske visine. Glavna odlika skijališta su dobro uređene staze i moderne žičare. Sastoji se od ukupno 30 km staza, od toga 9 km teških, 10 km srednje težine i 11 km laganih staza. Skijalište nudi najširi spektar mogućnosti za sve, od početnika do naprednih skijaša.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tarvisio

Tarvisio se nalazi u dolini Val Canale na 754 m/nv na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije. Lokalnim putem od Kranjske Gore ima 15 minuta voznje. Grad je bio domaćim Zimske Univerzijade 2003. Na ovom skijalištu su vožene i spust i superveleslalom trke FIS Svetskog kupa. Poznat je i po velikoj robnoj pijaci, mestu snadbevanja i mnogih domaćih vlasnika butika.

Skjaliste se nalazi na samom rubu gradica Tarvisia. Konfiguracija terena deli skijaliste na dva dela koja su povezana sa kraćim četverosedom i po dve vezne ski staze.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Sella Nevea - Kanin

Sella Nevea, maleno naselje koje se nalazi u Italiji, sa zapadne strane planinskog masiva iznad Bovca. Za razliku od Boveca u Sloveniji, sa italijanske strane pristup skijalištu je puno udobniji. Iz Sella Nevea, kao i iz Boveca, na skijalište izvlači kabinska žicara - gondola, ali novijeg datuma i veceg kapaciteta.
U izuzetnom prirodnom okruženju sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60km.

Detaljnije...