Heiligenblut - Lainach 27.jan- 02.feb.2019.- 7-dnevni aranžman


27. januar - 02. februar 2019. - Sedmodnevni skijaški aranžman u Austriji, u ski centru Grossglockner – Heiligenblut. Punih šest dana skijajte na padinama Grossglocknera, najvišeg vrha Austrije, u nacionalnom parku Hohe Tauern. Na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu), nalazi se Heiligenblut, prekrasno slikovito alpsko mestašce. Samo skijalište ima 55 km uređenih staza, kao i veliki broj specijalno spremljenih offpiste terena. Ski staze su dosta duge i lepe za vožnju prvenstveno iz razloga što samo skijalište doseže skoro do 3000 m/nv, što je za Austriju poprilično atipično (obično su skijališta na dosta manjim visinama, izuzev naravno glečerskih skijališta).

Smeštaj je u hotelu Margarethenbad 4* u mestu Lainach, udaljenom od skijališta Heiligenblut oko 25km (koliko ima i do čuvenog Moltaler glečerskog skijališta). Aranžani uključuje 6 polupansiona u hotelu, korićenje wellness centra i ostalih sadržaja koje hotel nudi (1 dan organizovano curling takmičenje u obližnjoj curling dvorani, sankanje na osvetnjenoj stazi iza hotela i sl.), kao i 6-dnevni skipas za skijalište Grossglockner-Hiligenblut. Program se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

PROGRAM PUTOVANJA

27. januar 2018, nedelja
- Dolazak u hotel Margarethenbad 4* u mestu Lainach. Ulazak u sobe je predviđen od 14:00.
- Večera u hotelu.
28. januar, ponedeljak
- Doručak u hotelu.
- Podizanje ski pasa na blagajni ski centra od 08:30 ujutru.
- Heiligenblut - Grossglockner, celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak u hotel.
- Večera u hotelu, slobodno vreme.

29. januar - 01. februar, utorak - petak
- Doručak u hotelu.
- Odlazak u ski centar Heiligenblut - Grossglockner i celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak u hotel.
- Večera u hotelu. Slobodno vreme koje će moći da se iskoristi za sankanje na osvetljenoj stazi iza hotela, korišćenje wellness centra hotela uz doplatu (sauna, tursko kupatilo, infracrvena soba, jakuzzi..), kao i curling takmičenje koje će jednog dana tokom boravka za goste hotela biti organizovano u obližnjoj curling hali.

02. februar, subota
-
Doručak u hotelu.
- Odjava iz soba i odlaganje stvari u unapred predviđeni prostor.
- Odlazak u ski centar Heiligenblut - Grossglockner. Celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel. Presvalčenje, pakovanje stvari i priprema za polazak.
- Kraj aranžmana.

U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ulazak u sobe odmah po dolasku kao i ostanak u sobama sve do završetka skijanja zadnjega dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.

CENA paketa po osobi iznosi:
Smeštaj: Hotel Margarethenbad 4*  u 2+2 sobama (2 osnovna + 2 pomoćna ležaja)

Hotel Margarethenbad 
2+2 sobe
4 odrasle
osobe u sobi
3 odrsale osobe
sa ili bez 1 deteta
2 odrsale osobe
sa ili bez 2 deteta
Odrasli 389 eur 409 eur 419 eur
Deca 0 - 4 god
100 eur 100 eur
Deca 4 - 6 god
185 eur 185 eur
Deca 6 - 10 god
225 eur 225 eur
Deca 10 - 15 god
345 eur 345 eur

Broj odraslih osoba u sobi, određuje samu veličinu sobe i u tom smislu za njih važe cene navedene u tabeli iznad. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obebeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama u tabeli.
Predstavljene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4 krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe). U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

U cenu aranžmana ulazi korišćenje wellnes sadržaja hotela - saune, tursko kupatilo, jacuzzi; 1 dana karling; noćno sankanje na osvetljenoj stazi.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžan obuhvata:
- 6 polupansina u hotelu Margarethenbad ****.
- 6-dnevni skipas za skijalište Heiligenblut-Grosglockner.
- Jednodnevno organizovano takmičenje u karlingu u obližnjoj karling sali.
- Noćno sankanje na osvetljenoj stazi.

Aranžman NE UKLJUČUJE:
- Prevoz (do destinacije i nazad).
- Transfere do skijališta.
- Boravišne takse (2,5 eur dnevno po osobi koje se plaćaju na recepciji hotela) i putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom.
- Korišćenje SPA sadržaja hotela - saune, parno kupatilo, jacuzzi i dr. u radnom vremenu SPA centra.

SKIPAS: U cenu je uključen 6-dnevni skipas za skijalište Heiligenblut-Grosglockner.
Oni koji ne žele da skijaju poslednjeg dana i ostaju samo na 5-dnevnom skipasu, cena se umanjuje: za odrasle 12 eur, za decu 10 eur.
Bez skipasa, cena se umanjuje za: odrasle - 120 eur, decu 10-18 gpd - 90 eur, decu 6-10 god 10 eur.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Margarethenbad

Hotel Margarethenbad se nalazi u austrijskoj pokrajini Koruška u mestu Rangersdorf. Hotel pruža pun komfor i usluge kao što su: restoran, room service, bar, recepcija, teniski teren, otvoreni parking, velika terasa, bašta. Pored toga, gostima je na raspolaganju saune, parno kupatilo, solarijum, jacuzzi i terapeutske masaže. Komforne sobe sa kupatilom poseduju francuski ležaj kao i sofu - ležaj na razvlačenje za smeštaj 2 do 4 osobe.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Grossglockner - Heiligenblut

Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Detaljnije...