Heiligenblut - Lainach 03-09. februar 2019. - 7-dnevni aranžman


03-09. februar 2019. - Sedmodnevni skijaški aranžman u Austriji, u ski centru Grossglockner – Heiligenblut. Punih šest dana skijajte na padinama Grossglocknera, najvišeg vrha Austrije, u nacionalnom parku Hohe Tauern. Na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu), nalazi se Heiligenblut, prekrasno slikovito alpsko mestašce. Samo skijalište ima 55 km uređenih staza, kao i veliki broj specijalno spremljenih offpiste terena. Ski staze su dosta duge i lepe za vožnju prvenstveno iz razloga što samo skijalište doseže skoro do 3000 m/nv, što je za Austriju poprilično atipično (obično su skijališta na dosta manjim visinama, izuzev naravno glečerskih skijališta).

Smeštaj je u hotelu Margarethenbad 4* u mestu Lainach, udaljenom od skijališta Heiligenblut oko 25km (koliko ima i do čuvenog Moltaler glečerskog skijališta). Aranžani uključuje 6 polupansiona u hotelu, korićenje wellness centra i ostalih sadržaja koje hotel nudi (1 dan organizovano curling takmičenje u obližnjoj curling dvorani, sankanje na osvetnjenoj stazi iza hotela i sl.), kao i 6-dnevni skipas za skijalište Grossglockner-Hiligenblut. Program se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

PROGRAM PUTOVANJA

03. februar 2018, nedelje
- Dolazak u hotel Margarethenbad 4* u mestu Lainach. Ulazak u sobe je predviđen od 14:00.
- Večera u hotelu.
04. februar, ponedeljak
- Doručak u hotelu.
- Podizanje ski pasa na blagajni ski centra od 08:30 ujutru.
- Heiligenblut - Grossglockner, celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak u hotel.
- Večera u hotelu, slobodno vreme.

05-08. februar, utorak-petak
- Doručak u hotelu.
- Odlazak u ski centar Heiligenblut - Grossglockner i celodnevno skijanje.
- Nakon završetka skijanja povratak u hotel.
- Večera u hotelu. Slobodno vreme koje će moći da se iskoristi za sankanje na osvetljenoj stazi iza hotela, korišćenje wellness centra hotela (sauna, tursko kupatilo, infracrvena soba, jakuzzi..), kao i curling takmičenje koje će jednog dana tokom boravka za goste hotela biti organizovano u obližnjoj curling hali.

09. februar, subota
-
Doručak u hotelu.
- Odjava iz soba i odlaganje stvari u unapred predviđeni prostor.
- Odlazak u ski centar Heiligenblut - Grossglockner. Celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel. Presvalčenje, pakovanje stvari i priprema za polazak.
- Kraj aranžmana.

U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ulazak u sobe odmah po dolasku kao i ostanak u sobama sve do završetka skijanja zadnjega dana, tako da će razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak za Srbiju.

CENA paketa po osobi iznosi:
Smeštaj: Hotel Margarethenbad 4*  u 2+2 sobama (2 osnovna + 2 pomoćna ležaja)

Hotel Margarethenbad 
2+2 soba
4 odrasle
osobe u sobi
3 odrsale osobe
sa ili bez 1 deteta
2 odrsale osobe
sa ili bez 2 deteta
Odrasli 409 eur 429 eur 439 eur
Deca 0 - 4 god 100 eur 100 eur
Deca 4 - 6 god
185 eur 185 eur
Deca 6 - 10 god
225 eur 225 eur
Deca 10 - 15 god
345 eur 345 eur

Broj odraslih osoba u sobi, određuje samu veličinu sobe i u tom smislu za njih važe cene navedene u tabeli iznad. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obebeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama u tabeli.
Predstavljene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4 krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe). U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

U cenu aranžmana ulazi korišćenje wellnes sadržaja hotela - saune, tursko kupatilo, jacuzzi; 1 dana karling; noćno sankanje na osvetljenoj stazi.

Aranžan obuhvata:
- 6 polupansina u hotelu Margarethenbad ****.
- 6-dnevni skipas za skijalište Heiligenblut-Grosglockner.
- Jednodnevno organizovano takmičenje u karlingu u obližnjoj karling sali.
- Noćno sankanje na osvetljenoj stazi.

Aranžman NE UKLJUČUJE:
- Prevoz (do destinacije i nazad).
- Transfere do skijališta.
- Boravišne takse (2,5 eur dnevno po osobi koje se plaćaju na recepciji hotela) i putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom.
- Korišćenje SPA sadržaja hotela - saune, parno kupatilo, jacuzzi i dr. u radnom vremenu SPA centra.

SKI ŠKOLA: Za decu, 5 dana x 2 časa - 95 eur. Paket 2 dece iz porodice 150 eur; Paket 3 dece iz porodice 200 eur. Za realizaciju obuke skijanja na ovom aranžmanu potrebno je minimalno 8 prijavljenih polaznika.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na HEILIGENBLUTU
Program ski obuke se realizuje za decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 5 do 10 polaznika, koje obučavaju naši najbolji instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima. Ski obuka traje 5 dana po 2 časa dnevno, a cena obuke je 95 eur  za minimum 8 prijavljenih. Rad sa dvoje dece 5 dana x 2 časa - 150 eur.  Rad sa troje dece 5 dana x 2 časa - 200 eu
r.NAPOMENA:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Margarethenbad

Hotel Margarethenbad se nalazi u austrijskoj pokrajini Koruška u mestu Rangersdorf. Hotel pruža pun komfor i usluge kao što su: restoran, room service, bar, recepcija, teniski teren, otvoreni parking, velika terasa, bašta. Pored toga, gostima je na raspolaganju pokriveni spoljni bazen, saune, parno kupatilo, solarijum, jacuzzi i terapeutske masaže. Komforne sobe sa kupatilom poseduju francuski ležaj kao i sofu - ležaj na razvlačenje za smeštaj 2 do 4 osobe.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Grossglockner - Heiligenblut

Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Detaljnije...